Friday, January 20, 2006

Mamarijke is jarig


Dit is een belangrijke dag, want myn skoonma mag die kerse uitblaas op haar koek.
Ja het klinkt bezopen, dus ik ga maar door in het hoger Nederlands. Van harte Marijke en er komt een keer dat je 20 januari hier in een weelderige tropentuin moet komen vieren want dan zul je horen dat de vogels vanaf 5 uur 's ochtends: "er is er een jarig hoera hoera" zingen.
Begeleid door het gekrijs van de Hadida's en het geblaf van de honden. Lieve moeder, heel veel plezier vandaag! Veel liefs voor oma, vertel haar maar iets over onze 'leidensweg in de bush'. We drinken vanavond een fonkelwijn ofwel champagne op je. En ja, Karel is substantieel groter dan Reusje - en echt een onhandige puber.
Vandaag gaan we de Botswana-huisraad van Gerhards zolder halen en uitzoeken. Gisteren bij de Outdoor Waarhuis in Joburg geweest om 'alleen een koelkastje' voor Brams 50-ste te kopen - uiteindelijk zakte Louis' Toyotaatje door z'n assen van de cadeauberg en zijn wij helemaal klaar voor luxe bejaardencamping.
Op een prachtige feestdag, Maud&Bram

1 comment:

Anonymous said...

bedankt!het is hier heerlijk stil, geen gezang, alles nog in diepe rust, de jarige gaat haar ochtendgym doen, ze moet wel jong blijven!!!!Mamarijke